donderdag 19 september 2019
(Week 38)

Wereldklok - Verenigde Staten

Bekijk hier de wereldklok en tijd in Verenigde Staten.
Hoelaat is het in Verenigde Staten?

Selecteer een land en bekijk de wereldklok voor 
18:57:53
Lokale tijd
Nederland
07:57:53
Adak Island
Verenigde Staten
08:57:53
Anchorage
Verenigde Staten
11:57:53
Beulah
Verenigde Staten
10:57:53
Boise
Verenigde Staten
11:57:53
Cayman
Verenigde Staten
11:57:53
Chicago
Verenigde Staten
23:57:53
Davis
Verenigde Staten
10:57:53
Denver
Verenigde Staten
12:57:53
Detroit
Verenigde Staten
12:57:53
Fort Wayne
Verenigde Staten
06:57:53
Honolulu
Verenigde Staten
12:57:53
Indianapolis
Verenigde Staten
08:57:53
Juneau
Verenigde Staten
11:57:53
Knox
Verenigde Staten
09:57:53
Los Angeles
Verenigde Staten
12:57:53
Louisville
Verenigde Staten
12:57:53
Marengo
Verenigde Staten
04:57:53
McMurdo
Verenigde Staten
11:57:53
Menominee
Verenigde Staten
08:57:53
Metlakatla
Verenigde Staten
12:57:53
Monticello
Verenigde Staten
11:57:53
New Salem
Verenigde Staten
12:57:53
New York City
Verenigde Staten
08:57:53
Nome
Verenigde Staten
11:57:53
North Dakota
Verenigde Staten
12:57:53
Petersburg
Verenigde Staten
09:57:53
Phoenix
Verenigde Staten
11:57:53
Rainy River
Verenigde Staten
10:57:53
Shiprock
Verenigde Staten
08:57:53
Sitka
Verenigde Staten
11:57:53
Tell City
Verenigde Staten
12:57:53
Vevay
Verenigde Staten
12:57:53
Vincennes
Verenigde Staten
12:57:53
Winamac
Verenigde Staten
08:57:53
Yakutat
Verenigde Staten


Top